burger icon
user
Noroc Olanda ONG
Țările de Jos, The Hague

Fundația Noroc Olanda reprezintă comunitatea moldovenilor stabiliți în Olanda. Comunitatea și-a început activitățile în forma unui grup de inițiativă în decembrie 2012. Printre obiecivele Fundației se numără: 1/dezvoltarea unei rețele de moldoveni la nivel local și regional; 2/păstrarea și promovarea moștenirii culturale; 3/facilitarea transferului de cunoștințe și expertiză a moldovenilor care locuiesc în străinătate; 4/ dezvoltarea carității în inițiative durabile de schimbare și 5/ promovarea expertizei și know-how-ul moldovenilor din diasporă. Suntem o comunitate cu o gândire critică, care îmbrățișează învățarea după principiul problem-based learning și orientatarea spre soluții. Noi propunem un spațiu de co-creare de cunoștințe pentru a aborda provocările cu care R. Moldova se confruntă.

Date de contact
Aveți întrebări?

Ultimele întrebări

  • 13 mai 2022

    Sondaj despre implicarea tinerilor din diaspora

    Buna ziua! Tineri reprezentanti ai diasporei moldovenesti (pana 35 de ani), va rog sa completati acest chestionar despre implicarea voastra in viata RM. https://forms.gle/MP7yBUrg28kbpEaN9 Il voi folosi pentru studiul meu realizat la Freie Universität Berlin. Va rog sa raspundeti la intrebarile pana la data de 20 mai. Raspunsurile vor fi folosite in studiul facut la Freie Universität Berlin. Va multumesc!

  • 6 februarie 2022

    Caut investitori in agricultura!

    Salut. La moment dezvolt o afacere in agricultura in RD Congo, langa Kinshasa. Oras cu 23mln locuitori flamanzi, in care zilnic se importa peste 500tone de diverse alimente. Caut investitori si/sau parteneri dornici de performanta, pentru proiecte de durata medie/lunga. Whatsapp +37376003987. Multumesc.

burger icon