burger icon

Despre proiect

Obiectivul proiectului Diaspora Connect este crearea unei comunități strânse între moldovenii plecați în afara țării, precum și între diasporă și moldovenii de acasă. Pe Diaspora Connect fiecare persoană din diasporă poate să se înregistreze și să introducă date despre experiența profesională și cunoștințele acumulate peste hotare. În același timp, persoanele sau instituțiile care vor dori să atragă oamenii din diasporă în diferite proiecte vor putea să-i caute și să filtreze profilele lor după anumite criterii.

Oamenii noștri din diasporă sunt mai mult decât o sursă de supraviețuire pentru rudele lor de acasă. Ei sunt importanți ca pregătire, experiență și cunoștințe. Diaspora Connect vrea să pună în valoare moldovenii din diasporă, să creeze o rețea de profesioniști care interacționează între ei și să ofere instituțiilor publice, mass-mediei sau organizațiilor din Moldova posibilitatea să poată contacta și colabora cu diaspora noastră.

Proiectul este realizat de către asociația neguvernamentală FORTIUS cu sprijinul Fundației Konrad Adenauer.

about
about Le mulțumim tuturor membrilor Diaspora Connect care contribuie la extinderea platformei și la creșterea comunității noastre.
burger icon