burger icon

20 de burse pentru participarea gratuită în programul Upcelerator. Diaspora este eligibilă.

Sursa · Diaspora Connect 31.01.2022 14:01

Aplicările pentru acceleratorul de startup-uri Upcelerator continuă, iar organizatorii au anunțat despre posibilitatea obținerii de burse pentru participarea la program.

Upcelerator este un accelerator de afaceri online din R. Moldova, lansat de organizația Dreamups, care oferă suportul necesar persoanelor care au o idee de afacere tehnologică și doresc să dezvolte propriul start-up.

Timp de patru luni, participanții vor primi suport din partea a peste 40 de mentori internaționali și locali, peste 500 de ore de mentorat, 200 de sarcini de realizat pe platforma de e-learning, dar și posibilitatea de a beneficia de o rundă de investiții în valoare de 25 mii de euro la finele programului.

Programul are o durată de patru luni (14 februarie – 14 iunie 2022) și se adresează start-up-urilor sau fondatorilor care se află la faza incipientă a afacerii, celor care au o idee de afacere, pe care încă nu au implementat-o, dar și celor care au expertiză într-un domeniu speicific, dar încă nu știu cum să facă o afacere din asta.

În cadrul Upcelerator, participanții vor putea beneficia de ședințe private cu mentorii experimentați, care îi vor ghida și ajuta pe toată durata programului în dezvoltarea propriei afaceri tehnologice.

Pentru a putea participa la Upcelerator, persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză și să poată dedica minim 15 ore pe săptămână participării la program. Înregistrările pentru programul Upcelerator au loc până pe 13 februarie 2022, prin completarea formularului de înscriere. Alte detalii legate de program, puteți găsi pe upcelerator.md sau pe pagina de Facebook a programului.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, suportul Central European Initiative și Sindicatul de investiții „Mozaic”.

burger icon