burger icon

Angajarea civică a tinerilor: întâlniri online cu activiști civici din diaspora

Sursa · Diaspora Connect 11.12.2023 18:12

Biroul relații cu diaspora în parteneriat cu platforma online Diaspora Connect organizează o serie de trei întâlniri care își propun să pună în discuție activismul tinerilor din diaspora.

În acest sens, pe parcursul lunilor decembrie, ianuarie și februarie, organizatorii vor facilita 3 întâlniri online dintre tineri aflați în diaspora și activiști civici din diaspora. Cei din urmă vor împărtăși din experiența și motivația lor de a se implica în soluționarea problemelor sociale din Moldova, chiar dacă sunt departe. 
 
Sunt îndemnați să se înscrie tinerii activi din diaspora, cu vârsta de la până la 35 de ani, principala condiție de participare fiind motivația de implicare civică și interesul față de problemele sociale din Republica Moldova.  
 
Tinerii interesați de participare se pot înscrie până pe 15 decembrie 2023 accesând acest link: https://bit.ly/47C39N7
 
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Consolidarea Democrației în Republica Moldova prin Alegeri Inclusive și Transparente” (EDMITE) cu sprijinul financiar al Ambasadei Marii Britanii la Chișinău, acordat prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și poporului american, oferit prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Sursa foto: Biroul relații cu diaspora

burger icon