burger icon

Ia Moldova acasă, ediția III

Sursa · Ia Moldova acasă 14.02.2021 16:02

Strugurii de pe deal, dulceața făcută de bunica, mierea din stupii lui nea Vasile și gustul de casă sunt cele mai puternice amintiri pentru moldovenii din diasporă.

 

Moldovenii din diasporă duc dorul produselor moldovenești, pentru că ele înseamnă o bucățică de acasă. Din dor și din dorința de a susține producătorii autohtoni, moldovenii noștri plecați peste hotare fac, oricând au posibilitatea, comenzi de produse locale. Iar când vin acasă, cumpără doar de la ai noștri.

Oamenii noștri plecați peste hotare au susținut micii producători de produse agricole în situații dificile, comandând fructe moldovenești în toate colțurile lumii. Astfel, în anii trecuți, la primele ediții ale târgului ”Ia Moldova acasă”, diaspora a comandat tone de struguri din Moldova și alte produse care au ajuns în Italia, Franța, Belgia și peste tot în lume.

Anul acesta, târgul ”Ia Moldova acasă”, ediția a III-a, va fi organizat în perioada 6-7 martie, în Parcul Alunelul.

Vă rugăm să susțineți micii producători autohtoni cumpărând de la ei, îndemnând pe alții să cumpere sau promovând produsele noastre moldovenești printr-o postare pe pagina dvs pentru ca tot mai mulți oameni să afle despre eveniment.

Dacă vreun produs autohton vă face cu ochiul, acesta poate fi livrat în Uniunea Europeană prin microbusele de rută. Datele de contact ale producătorilor le puteți găsi în galeria cu poze și îi puteți contacta prin Viber sau pe profilul lor de Facebook. Contribuiți la promovarea agricultorilor locali - distribuiți această postare ca să ajungă la cât mai multă lume.

Așteptăm diaspora acasă! Iar când nu-i acasă, se pot bucura de gustul Moldovei oriunde ar fi.

Înregistrați-vă pe platforma diasporei moldovenești aici
 

burger icon