burger icon

Noi funcționalități pe platforma Diaspora Connect

Sursa · Diaspora Connect 20.08.2021 16:08

Numărul celor ce se alătură platformei este în continuă creștere, iar asta ne inspiră să dezvoltăm platforma pentru a ne bucura împreună de interacțiuni mai dinamice și mai interesante. Începând de astăzi, Diaspora Connect pune la dispoziția membrilor o serie de funcționalități noi.

Ne regăsim cu cei originari din aceeași localitate. Pe platformă poți găsi prietenii cu care ai copilărit în aceeași localitate iar acum sunteți în colțuri diferite ale lumii. Folosește noul filtru Băștinași și găsește oamenii dragi.

Conturi pentru organizații. Începând de azi, poți să creezi contul organizației și să comunici cu diaspora din numele acesteia. La crearea contului trebuie doar să alegi opțiunea Organizații și să completezi datele solicitate.

Gestionezi notificările. Ca să fii la curent cu ceea ce se întâmplă pe platformă și să alegi subiectele de interes, am dezvoltat modulul de notificări. Intră la Setări notificări și alege să fii notificat pe email, pe platformă, în ambele feluri sau nu selecta nimic și nu vei primi notificări.

Mai multe instrumente pentru implementarea ideilor tale. Pe platforma www.diasporaconnect.md poți demara Proiecte și poți invita alte persoane să se implice. Caută proiectele după categorie, etapa la care se află, comunitatea care le sprijină sau oamenii implicați. Inițiază propriul proiect și adăugă informații despre acesta; creează funcții și invită persoane care să ocupe aceste funcții în proiect sau invită susținători care să-l sprijine. Pe parcursul implementării, poți schimba etapa la care se află proiectul și poți adăuga actualizări legate de diverse activități sau întâlniri care au loc în cadrul acestuia.

Urmărești și discuți subiecte de interes în cadrul modulului ComunitățiAcum te poți implica doar în discuții relevante pentru tine sau poți să forma propria comunitate. De exemplu, poți forma comunitatea studenților din Italia. Sau comunitatea diasporei din Spania care are ca hobby drumețiile. Atunci când pui o întrebare poți să o adresezi direct unei comunități care se ocupă de acest subiect sau o poți include ca și până acum la întrebări generale.

Găsești sau creezi oportunități. Modulul Joburi este locul în care poți să distribui joburi, oportunități de colaborare, stagii de practică sau voluntariat. Poți adăuga aceste oportunități de pe contul organizației tale (ONG, instituție publică, firmă, etc) sau de pe contul tău personal. Dacă ești în căutarea unei astfel de oportunități, poți găsi ceva potrivit folosind filtrele și căutând printre toate oportunitățile.

Dezvoltarea acestor noi funcționalități va dinamiza interacțiunea între oameni, instituții și organizații din diaspora și din țară valorificând astfel cea mai importantă resursă a unei țări - oamenii.

Ai sesizat o eroare sau un aspect care poate fi îmbunătățit?
Te rugăm să ne contactezi cu mai multe detalii pe: [email protected]. Echipa noastră depune eforturi pentru a oferi o experiență cât mai pozitivă atunci când folosești platforma www.diasporaconnect.md însă este posibil ca anumite erori ne-au scăpat din vedere.

burger icon