burger icon

Program de orientare profesională pentru elevii din R. Moldova, inclusiv cei aflați în diasporă

Sursa · Diaspora Connect 09.09.2021 14:09

O asociație din Republica Moldova și-a propus să ajute 50 de elevi să-și descopere pasiunile, abilitățile, punctele forte și interesele. Au fost selectate cinci domenii, iar elevii vor avea oportunitatea să învețe lucruri noi din fiecare domeniu, încercând astfel să găsească intersecția pasiunii lor cu domeniul potrivit.

Edu123 este un program de orientare profesională pentru adolescenți din Republica Moldova cu vârstele cuprinse între 14 și 15 ani, inclusiv pentru adolescenții din diaspora. Proiectul oferă o oportunitate unică de a explora 5 domenii diferite prin intermediul unor ateliere online, moderate de experți în domeniile respective: artă, informatică, finanțe, inovație și antreprenoriat, pedagogie.

Elevii interesați de participare pot completa aplicațiile până pe 12 septembrie 2021 la: https://edu123.gameon-education.org/

De asemenea, echipa Edu123 este în căutare de voluntari și traineri, iar persoanele interesate să se implice, pot aplica la: https://forms.gle/sqLRSd9vPP6Grfrp6 (pentru poziția de voluntar)
https://forms.gle/dz2rgxReUR9Urx8y8 (pentru poziția de trainer)

burger icon