burger icon
Inapoi la lista de comunitati
MT
Autor · Maxim Tractare
2 februarie 2024
Republica Moldova
#Diverse

Oportunități de practică la Seo-in.md: Explorează Lumea IT cu Noi!

Oportunități pentru viitorii profesioniști la Seo-in.md! Suntem încântați să oferim studenților șansa de a-și desăvârși abilitățile în lumea dinamică a IT-ului prin programele noastre de practică. În cadrul https://seo-in.md elevii vor experimenta un mediu de lucru inovator și captivant, având acces la proiecte reale și tehnologii de ultimă generație. Beneficiind de îndrumare specializată și susținere constantă, această experiență de practică o sa va ridice experienta!
Aveți întrebări?

Intrebări similare

 • 28 martie 2024

  Присоединяйтесь к Нашей Команде: Вакансия Специалиста по Кибербезопасности в Kaleso.md

  https://kaleso.md ищет опытного специалиста в кибербезопасности для укрепления нашей команды в связи с нашим расширением. Присоединяйтесь к нам, чтобы помочь обеспечить безопасность нашего интернет-магазина и защитить интересы наших клиентов. Приглашаем вас стать частью нашей динамичной и профессиональной команды!

 • 15 februarie 2024

  Oportunități de practică în IT la CICH.md

  Descoperă oportunitățile de practică în IT la CICH.md! Oferim studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu profesional și dinamic. Alătură-te echipei noastre la https://cich.md pentru experiențe valoroase în domeniul tehnologiilor informaționale. Încurajăm dezvoltarea și învățarea continuă, oferind oportunități de creștere și experiențe valoroase în industria IT.

 • burger icon