burger icon
Inapoi la lista de comunitati
ID
Autor · Ion Diaconu
6 februarie 2022
Congo - Kinshasa
#Proiecte și oportunități

Caut investitori in agricultura!

Salut. La moment dezvolt o afacere in agricultura in RD Congo, langa Kinshasa. Oras cu 23mln locuitori flamanzi, in care zilnic se importa peste 500tone de diverse alimente. Caut investitori si/sau parteneri dornici de performanta, pentru proiecte de durata medie/lunga. Whatsapp +37376003987. Multumesc.
Aveți întrebări?

Intrebări similare

 • 14 octombrie 2021

  Referințe pentru call-centre în Moldova sau persoane interesate în prestarea serviciilor de clienți

  Activez într-un fintech în UK care oferă servicii bancare clienților în spațiul de comerț internațional. La moment căutăm destinație Est Europeana unde sa stabilim centrul de contacte pentru servicii de clienți. Are cineva vre-o referinta la persoane implicate în activitate de call-centru în Moldova sau candidați localizați în Moldova care ar fi interesați în job-uri pentru servicii de clienți?

 • 12 septembrie 2021

  oportunități de angajare/implicare în domeniul silvic din Moldova

  Buna ziua. Administrarea pădurilor în Moldova e un ghem mare de probleme, care a fost generat de interese de grup și de abuzuri. Caut persoane cu expertiză în domeniul gestionării durabile a pădurilor, care au caracter (că este multă rezistență în sistem și în afara lui, care nu vor schimbări), integre, constructive și cu abilități manageriale. Dacă sunteți o astfel de persoană sau cunoașteți astfel de persoane, vă rog, să-mi scrieți pe adresa [email protected] . Merci.

 • burger icon