burger icon
Inapoi la lista de comunitati
user
Autor · Munteanu Cristina
14 octombrie 2021
Regatul Unit
#Proiecte și oportunități

Referințe pentru call-centre în Moldova sau persoane interesate în prestarea serviciilor de clienți

Activez într-un fintech în UK care oferă servicii bancare clienților în spațiul de comerț internațional. La moment căutăm destinație Est Europeana unde sa stabilim centrul de contacte pentru servicii de clienți. Are cineva vre-o referinta la persoane implicate în activitate de call-centru în Moldova sau candidați localizați în Moldova care ar fi interesați în job-uri pentru servicii de clienți?
Aveți întrebări?

Intrebări similare

 • 12 septembrie 2021

  oportunități de angajare/implicare în domeniul silvic din Moldova

  Buna ziua. Administrarea pădurilor în Moldova e un ghem mare de probleme, care a fost generat de interese de grup și de abuzuri. Caut persoane cu expertiză în domeniul gestionării durabile a pădurilor, care au caracter (că este multă rezistență în sistem și în afara lui, care nu vor schimbări), integre, constructive și cu abilități manageriale. Dacă sunteți o astfel de persoană sau cunoașteți astfel de persoane, vă rog, să-mi scrieți pe adresa [email protected] . Merci.

 • 18 august 2021

  CHESTIONAR ADRESAT DIASPOREI / MIGRANȚILOR ORIGINARI DIN MOLDOVA

  Ați dori să contribuiți prin experiza și experiența deținută la identificarea priorităților pentru Acordul de cooperare între RM și ONU pentru anii 2023-2027? ONU Moldova și OIM Moldova invită migranții și diaspora Republicii Moldova să contribuie la setarea priorităților de colaborare ONU-Moldova prin completarea unui chestionar succint, complet anonim. Link chestionar: https://bit.ly/3xnZakp Termen limită de completare a chestionarelor - 22 august 2021.

 • burger icon