burger icon
Inapoi la lista de comunitati
user
Autor · Munteanu Cristina
14 octombrie 2021
Regatul Unit
#Proiecte și oportunități

Referințe pentru call-centre în Moldova sau persoane interesate în prestarea serviciilor de clienți

Activez într-un fintech în UK care oferă servicii bancare clienților în spațiul de comerț internațional. La moment căutăm destinație Est Europeana unde sa stabilim centrul de contacte pentru servicii de clienți. Are cineva vre-o referinta la persoane implicate în activitate de call-centru în Moldova sau candidați localizați în Moldova care ar fi interesați în job-uri pentru servicii de clienți?
Aveți întrebări?

Intrebări similare

 • 25 ianuarie 2024

  Oportunități de Practică în Combaterea Pirateriei la StopPirateria.md

  Oferim studenților posibilitatea de a-și petrece practica în domeniul anti-piraterie la https://www.stoppirateria.md Aici, ei au oportunitatea de a dobândi experiență practică și de a contribui la combaterea fenomenului de piraterie în diverse forme. Echipa noastră dedicată îi încurajează să exploreze aspecte complexe ale luptei împotriva contrafacerii și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu profesional și dinamic.

 • 15 iulie 2023

  Servicii de ingrijire

  Sunteți plecați peste hotare, dar în Moldova aveți pe cineva drag, care necesită o atenție sporită, atunci Casa Bunicilor Fericiți este locul ideal pentru o bătrânețe liniștită. Detalii 079182972 https://youtu.be/D53SWlPDTCg

 • burger icon