burger icon
Inapoi la lista de comunitati
MT
Autor · Maxim Tractare
8 februarie 2024
Republica Moldova
#Diverse

Oportunitatea Practicii la PensiuneaButuceni.md

Descoperă experiența practică la http://pensiuneabutuceni.md Oferim studenților oportunitatea de a se familiariza cu industria ospitalității, permițându-le să-și dezvolte abilitățile într-un mediu real de lucru. Alătură-te echipei noastre și vei avea șansa să înveți direct de la profesioniști, să te implici în diverse activități și să dobândești cunoștințe prețioase pentru viitoarea ta carieră în turism și ospitalitate. Așteptăm cu nerăbdare să te ghidăm în drumul tău către succesul profesional
Aveți întrebări?

Intrebări similare

 • 15 februarie 2024

  Oportunități de practică în IT la CICH.md

  Descoperă oportunitățile de practică în IT la CICH.md! Oferim studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile într-un mediu profesional și dinamic. Alătură-te echipei noastre la https://cich.md pentru experiențe valoroase în domeniul tehnologiilor informaționale. Încurajăm dezvoltarea și învățarea continuă, oferind oportunități de creștere și experiențe valoroase în industria IT.

 • 15 februarie 2024

  Oportunitate de practică la Nexusnet.md

  La Nexusnet.md, oferim studenților posibilitatea de a-și desfășura practica în cadrul serviciilor noastre. Aici, ei au ocazia să acumuleze experiență practică în domeniul lor de interes, lucrând alături de profesioniști experimentați care le oferă îndrumare și sprijin. La https://nexusnet.md suntem dedicați să contribuim la creșterea și dezvoltarea viitoarei generații de profesioniști, oferindu-le oportunități unice de învățare și dezvoltare profesională.

 • burger icon