burger icon
Inapoi la lista de comunitati
user
Autor · Alexandru Chicu
14 august 2023
România
#Diverse

Se caută persoane venite în vacanță de vară, acasă, în Moldova

Bună ziua, Avem nevoie de 4 persoane revenite din diaspora, în Moldova, în vacanță, pentru o scurtă filmare într-un spot social cu tematica diaspora. Dacă sunt persoane interesate vă rugăm să dați un răspuns în comentarii până pe data de 16 august. Mulțumim!
Aveți întrebări?

Intrebări similare

 • 17 decembrie 2021

  Cum este sărbătorit Crăciunul în diaspora?

  Salutare. Colegii de la Noroc Olanda desfășoară o campanie prin care explorează tradițiile de Crăciun pe care conaționalii noștri le-au preluat de la țările în care s-au stabilit. Care sunt tradițiile pe care le-ai adoptat tu sau familia ta? Ne poți împărtăși experiența ta, iar noi o vom transforma într-o povestioară din care să se inspire și alții. Tradițiile descrise până acum le puteți vedea pe: https://www.facebook.com/NorocOlanda

 • 19 octombrie 2021

  Cum ți-a schimbat pandemia viața?

  Salutare, lucrez la cel de-al doilea sezon al podcastului Transplant (puteți asculta aici: https://soundcloud.com/user-210805157-905665643) și mi-ar plăcea să vorbesc despre cum ne-a fost schimbată viata în pandemie, nouă, oamenilor din diasporă. Dacă ți-a fost afectat jobul sau familia, relațiile sau orice viziuni, dacă acest moment în timp te-a făcut să te oprești și să regândești unele lucruri despre tine și viața ta, dă-mi un semn! Mulțumesc.

 • burger icon