burger icon

La mulți ani Diaspora Connect! Aniversăm primul an de activitate.

Sursa · Diaspora Connect 20.12.2021 15:12

Exact 1 an în urmă a luat naștere Diaspora Connect - loc de conectare și colaborare a moldovenilor de pretutindeni! Astăzi suntem bucuroși să trecem în revistă reușitele și eforturile de a conecta moldovenii din diaspora la mai multe posibilități de colaborare:  

  • Pe platforma Diaspora Connect s-au înscris 1,400 de persoane, iar 660 dintre acestea sunt membri activi din 40 de țări.
  • Am creat 6 funcționalități noi care să ajute la o mai simplă folosire platformei și să pună membrii în legătură cu oamenii și organizațiile de care au nevoie. Este vorba despre Proiecte, Băștinași, Comunități, gestionarea Notificărilor, Joburi și Conturi pentru Organizații.
  • Ne-am extins activitatea și pe rețelele de socializare, iar în prezent avem peste 2,200 urmăritori ai paginii de Facebook Diaspora Connect și 1,000 de membri ai grupului public cu același nume, iar numărul conaționalilor care se alătură platformei continuă să crească.
  • Am creat o rețea de reporteri din diaspora care au reflectat în timp real evoluția alegerilor parlamentare din 11 iulie 2021 la secțiile de votare din diaspora. Le mulțumim încă o dată pentru tot efortul depus! 
  • Am identificat și publicat numeroase Noutăți și Oportunități de implicare a diasporei și am contribuit la vizibilitatea poveștilor de succes ale conaționalilor noștri stabiliți peste hotare sau reveniți acasă.
  • Diaspora Connect continuă a fi utilizată pentru identificarea profesioniștilor din diaspora care s-ar putea alătura diverselor agenții guvernamentale din țară și organizații care sunt în căutare de resurse umane sau care ar putea contribui în alte feluri.

Vă mulțumim pentru sprijinul oferit, pentru încredere și pentru că ne inspirați să fim din ce în ce mai buni!

burger icon